Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

OL-alpinist forfølges av tre år gamle nakenbilder

Video sett av over en million.

ANGRER: Alpinisten Jacky Chamoun angerer og beklager at en film som viser henne toppløs har blitt spredt rundt på internett. Foto: AP Photo(NTB Scanpix/YouTube.
ANGRER: Alpinisten Jacky Chamoun angerer og beklager at en film som viser henne toppløs har blitt spredt rundt på internett. Foto: AP Photo(NTB Scanpix/YouTube. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Alpinisten Jacky Chamoun (22) fra Libanon angrer bittert på at hun stilte opp til flere toppløsbilder som har spredd seg på internett.

I går gikk hun ut og beklaget en fotoseanse som fant sted for tre år siden.

- Ja, jeg var med på noen bilder for en østerriksk skikalender sammen med andre profesjonelle utøvere, skrev hun på sin Facebook-side.

Nå er det kommet ut en Youtube-video og andre bilder som ikke var en del av kalenderen. Vidoene har fått over én million visninger til sammen, og flere er blitt fjernet fra nettstedet.

- Bildene som ble brukt der (i kalenderen) er ikke de som nå spres på internett. Videoen og bildene som dere har sett var en del en bakomfilm. Det var ikke meningen at de skulle publiseres, skriver Chamoun.

Den libanesiske alpinisten er ikke et medaljehåp i Sotsji, men er heller ingen fersking i gamet. Hun deltok også i Vancouver-OL for fire år siden. Da kom hun på 54. plass i slalåm.

- Uansett, jeg ønsker å beklage til alle. Jeg vet at Libanon er et konservativ land og dette er ikke noe som reflekterer vår kultur. Jeg forstår kritikken jeg får, skriver hun.

Kvinnenes slalåm kjøres fredag i neste uke.

I VANCOUVER: Jacky Chamoun i slalåmløypa i Vancouver 2010. Foto:  AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
I VANCOUVER: Jacky Chamoun i slalåmløypa i Vancouver 2010. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI Vis mer
Hele Norges coronakart