Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

OL-billetter til 10 000 kr

Rådyre leker i New York.

Hvis New York blir tildelt sommer-OL i 2012, må publikum forvente å grave dypt i lommeboka. En billett til åpningsseremonien vil koste opp mot 10.000 kroner.

Dagen etter at New Yorks planer for sommerolympiaden ble lagt fram, ble det kjent at billettene til åpnings- og avslutningsseremoniene vil ligge på mellom 500 og 1.500 dollar (mellom rundt 3.100 og 9.300 kroner i følge dagens kurs).

Seremoniene vil bli avholdt på et stadionanlegg som ikke eksisterer ennå, men som skal hete «Olympic Stadium». Billettene til avslutningsseremonien vil bli noe billigere enn til åpningsseremonien, avhengig av hvor mange som kjøper billetter.

Arrangørene regner med å omsette over ni millioner billetter til sommerlekene, og 80 prosent av disse vil koste under 700 kroner. De billigste billettene vil trolig ligge på et par hundrelapper.

New York konkurrerer med London, Paris, Madrid og Moskva om sommerlekene, og Den internasjonale olympiske komité avgjør i juli hvem som får arrangementet.

(NTB-DPA)

LOGO:</B> Disse fargene skal pryde New York hvis byen får OL om åtte år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media