Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- OL blir ikke det samme uten Terje

Marius Sommer (22) er med i den norske halfpipe-troppen. Han synes det er dumt at Terje Håkonsen ikke ønsker å være med til Nagano: - OL blir ikke det samme uten Terje. Den som vinner gullmedaljen i Nagano vil få en bitter smak i munnen, sier Sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Marius Sommer er en av de sju snowboardgutta som kjemper om de tre OL-plassene som nå står ledige etter at Terje Håkonsen i dag takket nei til OL.

- Jeg synes det var rart at Terje trakk seg. Jeg trodde egentlig at han kom til å bli med, men det er et individuelt valg, sier Marius Sommer til Dagbladet :på nettet.

Før dagens kvalifisering i St. Moritz visste ikke Marius Sommer noe om Håkonsens avgjørelse om å takke nei til OL-deltakelse.

- Jeg fikk vite om Terjes bestemmelse rett før kvalikken i dag. Det er synd for Norge at han trakk seg. OL er stort for nordmenn og Terje ville nok tatt gull hvis han hadde deltatt, sier Sommer.

Utrolig kjører

Sommer sier at det ikke hersker noen dårlige følelser mellom Håkonsen og gutta på det norske halfpipe-landslaget.

- Personlig gjør det ikke meg noe at Terje ikke deltar. Nå blir det jo større sjanser for oss andre å kvalifisere oss, sier han med galgenhumor. For Håkonsens nei var ikke noe Sommer ønsket:

- Terje er en utrolig snowboardkjører. Selv på en middelmådig dag, sier Marius.

I dagens VG stod det at Daniel Franck også kommer til å trekke seg hvis Terje Håkonsen takker nei.

- Jeg har ikke pratet med Daniel i dag, men jeg håper og tror at Daniel blir med til Nagano. Jeg tror kun det er Terje som har vært i tvil om han skulle bli med, sier Sommer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!