OL-drømmen ryker for håndballgutta

Tyskerne overrasket.

NEDKJEMPET: Spania hadde sjelden så god kontroll på Bjarte Myrhol som i denne situasjonen, men de hadde få problemer med å slå Norge.
NEDKJEMPET: Spania hadde sjelden så god kontroll på Bjarte Myrhol som i denne situasjonen, men de hadde få problemer med å slå Norge. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JÖNKÖPING (Dagbladet): Tyskland overrasket og slo Island 27-24 i kveld. Det er særdeles dårlige nyheter for Norge, som tidligere på kvelden tapte med fem mot Spania.

Det var nemlig realistisk å håpe på en 4. plass i gruppa, som vil gi en kamp om sjuendeplassen totalt i VM. Det ville garantert OL-kvalifisering neste år.

- Vi skal kjempe hardt for den OL-plassen, det er vår nye målsetting - men det blir tøft, sa Robert Hedin før mellomspillet startet.

Må slå Frankrike Allerede nå er det klart at det blir mye vanskeligere å nå det målet.

Trolig må Norge nå slå både regjerende trippelmester Frankrike og Tyskland for å bli blant de fire beste. Og sånn det ser ut nå, er det lite som tyder på at noe sånt kant skje.

Dermed ryker den store drømmen til mange av spillerne.

Historisk Ege - Den OL-kvaliken er vanvittig viktig. Det er min største drøm som håndballspiller å få være med i et OL, sa Bjarte Myrhol til Dagbladet før kveldens kamper.

Steinar Ege ble historisk mot Spania, da han spilte sin 255. landskamp. Han har nå en mer enn tidligere rekordinnehaver Jan Thomas Lauritzen. Ege sa til Dagbladet i går at han ikke har noen planer om å gi seg på landslaget. I hvert fall ikke så lenge de har realistiske OL-sjanser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer