Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Øl-fabrikant lei av Anja Andersen

Vurderer sponsorstopp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Anja Andersen skapte skandale i dansk håndball i går, da hun tok Slagelse-laget sitt av banen før de motvillig fullførte kampen mot Aalborg.

I dag varsler sponsor Harboe Bryggerier, som er mest kjent for sin pils i Danmark, at de setter liten pris på Andersens temperament og villskap.

- Det sportslige kan vi jo ikke blande oss i, men man må si at det kommer i bakgrunnen her. At vi er så synlige i en sånn strid er vi ikke særlig glade for, sier Harboe-direktør Bernd Gries til Dansk Radio.

Øl-direktøren skal nå ta en prat med Slagelse, en samtale som i verste fall kan føre til at klubben mister hovedsponsoren sin.

- Det må vi kikke på, sier Gries.

To røde kort til spillerne, og ett til seg selv ble for mye å takle for den tidligere Bækkelaget-spilleren, som protesterte heftig mot dommerne i går.

Laget tapte 26-40 og etter kampen varslet den danske håndballpresidenten at oppførselen ville få følger for suksesstreneren.

- Det er dypt skjemmende at en enkeltperson hever seg over spillet og skandaliserer sporten på denne måten, sier håndballdirektør Hans-Christian Jacobsen.

SPONSOR MISFORNØYD MED SKANDALE: Harboe Bryggerier setter ikke pris på at Anja Andersen raser med deres logo på brystet. Foto: Scanpix
SPONSOR MISFORNØYD MED SKANDALE: Harboe Bryggerier setter ikke pris på at Anja Andersen raser med deres logo på brystet. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!