IKKE FERDIG MED SAKEN: Vanessa Mae, her etter OL-rennet i Sotsji, anker utestengelsen hun fikk av FIS etter å ha blitt kjent skyldig i å ha manipulert fire renn i Slovenia for å kvalifisere seg til OL.Foto: EPA/Michael Kappeler/NTB Scanpix
IKKE FERDIG MED SAKEN: Vanessa Mae, her etter OL-rennet i Sotsji, anker utestengelsen hun fikk av FIS etter å ha blitt kjent skyldig i å ha manipulert fire renn i Slovenia for å kvalifisere seg til OL.Foto: EPA/Michael Kappeler/NTB ScanpixVis mer

OL-fiolinisten anker utestengelsen etter alpinjukset

- Gir ingen mening.

(Dagbladet): Tirsdag ble den thailandske kjendisfiolinisten Vanessa Mae utestengt i fire år fra alle skirenn som er anerkjent av det internasjonale skiforbundet, FIS.

Mae er utestengt etter at FIS fant henne, og flere andre, skyldige i å ha manipulert fire storslalåmrenn i slovenske Krvavec i forkant av OL i Sotsji.

Grunnen var selvfølgelig å få Mae kvalifisert til OL-rennet i storslalåm, noe de manipulerte rennene sørget for med minst mulig margin.

Mae er i harnisk over utestengelsen, og kaller avgjørelsen meningsløs i en pressemelding fra managementet hennes i går.

- Saken er hos mine advokater, og vi vil selvfølgelig anke til idrettens voldgiftsrettsdomstol, sier Mae i pressemeldingen, skriver The Guardian.

De fire rennene det er snakk om ble arrangert på initiativ av den thailandske OL-komiteen. Rennene ble ifølge FIS-kjennelsen manipulert på så mange måter at ordet skandale ikke er dekkende for rennene.

Mae endte på sisteplass i OL-rennet i Sotsji, mer enn femti sekunder bak vinneren, slovenske Tina Maze.