OMKOM: Den doble verdensmesteren i snowboard, Alex Pullin, døde mandag i en drukningsulykke under harpunfisking. Vis mer

OL-håp (32) døde i drukningsulykke

- Vi er sjokkert og triste.

Publisert

Snowboardcross-kjører Alex Pullin døde i en fiskeulykke denne uka. Det skriver en rekke australske aviser, gjengitt hos svenske Aftonbladet.

Australske medier skriver at ulykken skjedde ved Palm Beach, nord for Sydney.

SJOKKERENDE SCENER: Lazio tapte 1–2- mot et bunnlaget Lecce i italiensk serie A. Men det er Lazios forsvarsspiller Patric sin handling mot Giulio Donati som fikk mest oppmerksomhet etter kampen. Bilder fra STRIVE. Vis mer

Ute og fisket

Pullin skal ha vært ute og spydfisket da det tragiske skjedde, og overfor BBC bekrefter et redningsselskap at han dykket uten dykkeutstyr.

Et australsk redningsselskapet bekrefter at han ble funnet livløs i vannet av andre fiskere:

- Han ble tatt i land i nærheten og ble behandlet av medisinsk apparat, sier en talsmann ifølge BBC. De skal ha forsøkt å gjenopplive OL-håpet i 45 minutter, men livet sto ikke til å redde.

Se dette innlegget på Instagram

Sidekick

Et innlegg delt av Alex Chumpy Pullin (@alexchumpypullin)

- Sjokkert

Australieren ble verdensmester i snowboardcross i 2011 og 2013. Han har dessuten en bronse fra 2017. I 2016 tok han sølv i X-Games, skriver NTB.

FLAGGBÆRER: Alex Pullin under OL i Sotsji i 2014. Foto: NTB Scanpix
FLAGGBÆRER: Alex Pullin under OL i Sotsji i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Australieren, som deltok i OL både i Vancouver, Sotsji og Pyeongchang, var en kjær utøver:

- Vi er sjokkert og trist over dødsfallet. Han har vært elsket medlem av Snow Australia, sier det australske forbundet i en pressemelding.

- Verden kommer til å savne ham. Han hadde to VM-gull, men hadde ingen stjernenykker. Alle som ble kjent med ham elsket ham, sier OL-vinner Steven Bradbury til BBC.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer