Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

OL-håp tilbake på brettet etter stygt fall

- Uvant, sier Stian Sivertzen.

ENDELIG TILBAKE: Stian Sivertzen trener mot OL i Vancouver. Han skadet seg i Prøve-OL sist vinter. Foto: EPA/JEON HEON-KYUN
ENDELIG TILBAKE: Stian Sivertzen trener mot OL i Vancouver. Han skadet seg i Prøve-OL sist vinter. Foto: EPA/JEON HEON-KYUN Vis mer

|||

Snowboarderen Stian Sivertzen falt stygt i OL-løypen i Cypress i februar. Sju måneder senere er OL-håpet i snowboardcross tilbake på brettet.

Sivertzen skadet seg stygt i Prøve-OL 13. februar, men nå er han tilbake for fullt, skriver Laagendalsposten. Denne uken har han trent sammen med de øvrige landslagskjørerne på breen i Saas-Fee i Sveits.

- Det var litt uvant de første dagene, men nå har jeg hoppet litt, kjørt litt halfpipe, og alt føles veldig, veldig bra, sier Sivertzen til Laagendalsposten.

- Går alt som jeg håper, kjører jeg verdenscuprennet i Telluride i USA 19. og 20. desember, for målet er å delta i OL i Vancouver, forteller Kongsberg-gutten.

Til tross for at han fikk sesongen ødelagt av fallet i OL-løypen, endte han på annenplass i verdenscupen i snowboardcross. Året før tok han gull i junior-VM.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media