Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

OL-håpet Berntsen skadefri for første gang på ni måneder

- Fantastisk å være helt tilbake.

SKADEFRI: Hedda Berntsen skadet korsbåndet da hun landet for kort på et hopp under besiktigelsen av løypen under X-Games i Aspen i januar, men nå er hun endelig tilbake. Foto: SCANPIX/AP/Laurent Cipriani
SKADEFRI: Hedda Berntsen skadet korsbåndet da hun landet for kort på et hopp under besiktigelsen av løypen under X-Games i Aspen i januar, men nå er hun endelig tilbake. Foto: SCANPIX/AP/Laurent Cipriani Vis mer

|||

For første gang på ni måneder er Hedda Berntsen (33) endelig skadefri. Det lover svært godt for OL-håpet i skicross.

- Hedda er for fullt på vei tilbake. Treningen hennes går bra, forteller landslagssjef i skicross, Kjetil Søvik, etter det ukelange treningsoppholdet på isbreen ved Saas Fe.

Landslagsutøveren i skicross skadet korsbåndet da hun landet for kort på et hopp under besiktigelsen av løypen under X-Games i Aspen i januar.

Hun fikk med seg de tre siste rennene i verdenscupen i skicross, det ga en åttendeplass. Men kneet var ikke som før, og multitalentet måtte ta et avbrekk. I sesongoppkjøringen har Berntsen også slitt med en skiveutglidning i nakken.

- Det er fantastisk å være helt tilbake. Jeg har endelig fått vært på ski igjen, og sist ukes treningssamling i Zermatt var fantastisk. Jeg må nok ringe Finn Aamodt hver dag fremover for å få ekstra oppfølging, mener Berntsen.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling