OL-håpet trolig ute for Hedda Berntsen

Får sannsynligvis ikke forsvart OL-sølvet fra 2010.

BLIR TROLIG HJEMME UNDER OL: Hedda Berntsen har trent hardt for å bli klar til OL, men et virus gjør at hun ikke får kjørt i Val Thorens denne uken. Det koster henne sannsynligvis også OL-deltakelsen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
BLIR TROLIG HJEMME UNDER OL: Hedda Berntsen har trent hardt for å bli klar til OL, men et virus gjør at hun ikke får kjørt i Val Thorens denne uken. Det koster henne sannsynligvis også OL-deltakelsen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Skicrosskjøreren Hedda Berntsen (37) får neppe sjansen til å forsvare OL-sølvet fra 2010 i Sotsji. Hun er rammet av en twar-bakterie og får ikke samlet flere FIS-poeng før OL-uttaket skal gjøres.

Denne ukens skicrosskonkurranse i franske Val Thorens er den siste før Det internasjonale skiforbundet (FIS) presenterer sin OL-rankingliste. En syk Berntsen håpet i det lengste å være med, men ble ikke tatt ut til verdenscuprennet.

- Hedda er syk og har vært det siden jul. Legen tok en vurdering søndag og sa at det var uforsvarlig for henne å kjøre nå. Det er veldig uheldig at hun ikke kan kjøre her, men det er for tidlig å si hvilke konsekvenser det får, sier landslagssjef Einar Witteveen til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer