Robert Johansson og Marlene Messell

OL-helten fant kjærligheten

- Jeg møtte ei jente jeg likte veldig godt, sier Robert Johansson. Men hopp-NM rant bokstavelig talt bort.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Robert Johansson (28) har funnet tonen med Marlene Messell (24). Her på sletta i Midtstubakken i dag. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Robert Johansson (28) har funnet tonen med Marlene Messell (24). Her på sletta i Midtstubakken i dag. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Hoppsesongen skulle etter planen starte i dag, men regnvær satte en stopper for NM i Midtstubakken.

Skihopperne har gjort det til en tradisjon å starte sesongen med normalbakke-NM, og det yret av liv i bakken. Dessverre spilte ikke værforholdene på lag. Med regn i sporet så arrangøren seg nødt til å avlyse.

Robert Johansson (28) - som tok tre OL-medaljer i vinter - var blant favorittene. Da det ikke ble noe renn, fikk han i alle fall et hyggelig gjensyn med kjæresten Marlene Messell (24). Hun har tatt Johansson med storm de siste månedene.

- I april møtte jeg ei jente jeg likte veldig godt. Vi klikket bra og fant tonen. Jeg har kost meg veldig etter at jeg ble kjent med henne, forteller 28-åringen på sletta i Midtstubakken i Holmenkollen.

Den karakteristiske barten er fortsatt på plass, nå med litt mer skjegg rundt. Og med et smil om munnen påpeker Messell:

- Jeg er trønder, så det er jo klart jeg liker bart!

Paret er ikke offisielt samboere, men Johansson forteller at de bor mye sammen. Hun jobber i dagligvarebransjen. Da de møttes, visste hun ikke helt hvem OL-helten var. Hun hadde heller ikke vært på et offisielt hopprenn før i dag, men dessverre måtte alle reise hjem uten at det ble kåret en vinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer