Du leser nå Dagbladet Pluss

OL-helten om det nye livet og framtiden: - Jeg, dama og bikkja - det er jo en klassiker

...og valpen har egen instagramkonto.

IDYLL: Foreløpig er det tid til lek og moro med Pixel, men snart starter sesongoppkjøringen for alvor for Kjetil Jansrud. I slutten av august bærer det til Sør-Amerika for en sju uker lang tur. - Den sju-ukers bolken har nok ikke gått igjennom HMS-avdelinga til Skiforbundet ennå, men jeg får håpe den gjør det, flirer han. Foto: BENJAMIN A. WARD.
IDYLL: Foreløpig er det tid til lek og moro med Pixel, men snart starter sesongoppkjøringen for alvor for Kjetil Jansrud. I slutten av august bærer det til Sør-Amerika for en sju uker lang tur. - Den sju-ukers bolken har nok ikke gått igjennom HMS-avdelinga til Skiforbundet ennå, men jeg får håpe den gjør det, flirer han. Foto: BENJAMIN A. WARD.Vis mer

(Dagbladet): På en liten grønn flekk på Alexander Kiellands plass i Oslo prøver en mann å få en liten hundevalp å sitte pent. Gi labb! Ligg!

Hunden heter Pixel, er omlag tre måneder gammel og har stålblå øyne.

Mannen heter Kjetil Jansrud, er snart 29 år gammel og olympisk mester i super-g.

A4-livet

- Jeg kan ikke slippe han løs. Han er helt villstyring. Skal hilse på alle.

Pixel må finne seg i å sitte i buret. Litt rastløs. Ligner kanskje litt på «far», som bruker ferien på å pusse opp. Det siste prosjektet er å snekre sammen en veranda, samt et helstøpt bord i betong.

- Jeg vet hvordan det skal gjøres, men man kan ikke være helt sikker før det er ferdig. Det er litt av moroa ... helt til du gjør noe feil og skal transportere et 100 kilo tungt bord ned trappa for så begynne på nytt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.