OL-helten Veronica: - De betyr alt for meg

Veronica Kristiansen om søstrenes hjelp, mammas dødsfall og OL-oppturen.

USTOPPELIG:  Veronica Kristiansen og Norge er klare for semifinale i OL, og er bare to seire unna lagets tredje strake mesterskapsgull. Foto: REUTERS/Marko Djurica 
USTOPPELIG:  Veronica Kristiansen og Norge er klare for semifinale i OL, og er bare to seire unna lagets tredje strake mesterskapsgull. Foto: REUTERS/Marko Djurica  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RIO (Dagbladet): Hun har framstått som en av Norges aller beste spillere i Rio-OL. I natt norsk tid spiller Veronica Egebakken Kristiansen (26) sin første semifinale i et olympisk mesterskap - og på veien har hun fått hjelp fra søstrene Jeanett (23) og Charlotte (27) hjemme i Norge.

- Jeg får alltid innspill og meldinger fra søstrene mine. Motivasjonsvideoen jeg fikk etter Brasil-tapet har jeg faktisk sett på foran hver kamp etterpå. Og det har jo hjulpet. Det har blitt en liten rutine og den gir meg mye, sier Kristiansen.

Dagbladet møter 26-åringen inne i deltakerlandsbyen i Rio. Det er steikende sol, over 30 grader i lufta og hele presse-Norge ønsker å få høre hva håndballjentene tenker før semifinalen mot Russland.

Trekløver

Alle tre søstrene Kristiansen er håndballspillere og har fortid i eliteserien. Ifølge Veronica, har storesøster Charlotte trappet ned satsingen og spiller nå i 2. divisjon.

- Vi er en trekløver. Vi er tett på hverandre og snakker hver dag. Vi har trent sammen og vært mye med hverandre hele livet, sier venstrebacken.

- Hva snakker dere om under et OL?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer