SÅ FÆLT UT: Anja Pärson klarte å lande på beina tross et svev på nesten 60 meter, men så gikk hun voldsomt overende.Foto: SCANPIX/AP/Sergey Ponomarev
SÅ FÆLT UT: Anja Pärson klarte å lande på beina tross et svev på nesten 60 meter, men så gikk hun voldsomt overende.Foto: SCANPIX/AP/Sergey PonomarevVis mer

OL kan være over for Anja Pärson

Etter det stygge fallet.

|||

OL kan være over for Anja Pärson. Det svenske esset falt stygt i onsdagens utforrenn og slo seg så kraftig at det er tvilsomt om hun får med seg flere OL-renn.

- Hun kom litt for høyt ut i hoppet. Det var årsaken til at hun falt, men heldigvis ble hun ikke alvorlig skadet. Undersøkelser viser at hun ikke har brukket noe, men hun fikk seg en skikkelig smell i låret, sa pappa Anders Pärson etter å ha snakket med datteren.

- Hun slo både øverste del av lårmuskelen og også setemuskelen temmelig kraftig.

Han så ikke selv fallet som i utgangspunktet lignet mye på fallet som satte Aksel Lund Svindal utenfor så å si hele 2008-sesongen, men Pärson var heldig og kom fra uhellet uten alvorlige skader.

Likevel vil det ta tid for henne å få behandlet muskelskaden i låret, og både svenske journalister og andre eksperter er tvilende til om det kan bli flere OL-renn på henne.

Det virker i alle fall helt klart at torsdagens superkombinasjon i Whistler Creekside kommer til å gå uten Anja Pärson.

Pärson hadde nest beste mellomtid på siste passering før hun falt i målhenget.

(NTB)