OL kan være over for Kurtovic

Pådro seg akillesskade mot Spania.

AKILLES-SKADE: Amanda Kurtovic haltet av banen under kampen mot Spania. De første undersøkelsene i kveld ga ikke et klart svar på hva som feiler henne. I verste fall kan OL være over for 21-åringen. Foto: BJØRN LANGSEM / DAGBLADET
AKILLES-SKADE: Amanda Kurtovic haltet av banen under kampen mot Spania. De første undersøkelsene i kveld ga ikke et klart svar på hva som feiler henne. I verste fall kan OL være over for 21-åringen. Foto: BJØRN LANGSEM / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Norge - Spania 20-25.

I tillegg til det begredelige angrepsspillet mot Spania, fikk den norske håndballeiren en ekstra bekymring da Amanda Kurtovic haltet av banen med store smerter i høyre bein midtveis i andre omgang.

- Jeg vet bare at de tok henne med til klinikken for å sjekke om det var noe alvorlig. Jeg tror hun tråkket over eller noe sånt. Det så ut som det var høyre ankel.  Jeg håper ikke det er noe alvorlig, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til Dagbladet.

Kurtovic, som stort sett spiller høyre kant, var akkurat satt inn i rotasjonen som bakspiller da hun ble skadd.

Dagbladet var i kontakt med håndballandslagets lege Ola Sand i kveld, da hadde han vært på poliklinikken i OL-landsbyen sammen med Kurtovic.

- Vi vet foreløpig ikke hva det er, men det har noe med akillesen å gjøre. Akillessenen er intakt, men den er knyttet til tre muskler, så det kan dreie som en muskelskade på en av dem, men ultralyden viste ikke synlig tegn til skade, sier Sand til Dagbladet.

Støtteapparatet forsøker å få Kurtovic på en MR-undersøkelse allerede i natt for å få ytterligere svar, men det mulig det først blir i morgen tidlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer