- OL-kaos uten Odd

HAKUBA (Dagbladet): - Uten Odd Martinsen som sjef, er jeg redd OL-langrennene ville blitt det reneste kaos, sier Inge Bråten til Dagbladet. Sjefen på Snow Harp _ og pappaen til Bente Martinsen _ nyter voldsom respekt. Blant annet fordi han aldri blander kortene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Uten ham som TD (øverste ansvarlige for konkurransene) er jeg redd konkurransene ikke hadde blitt så fair som de er nå, sier den norske treneren Erik Røste til Dagbladet.

- Jeg tror ikke noen andre hadde vært tøffe nok til å stå opp og kjempe så hardt for å få forandret start-tidspunktene slik Odd gjorde i fjor. Det han gjorde der kan ha reddet hele OL, sier Røste.

Under prøve-OL sist vinter, var det en allmen oppfatning i langrennsmiljøet om at rennene måtte starte tidligere for å begrense faren for bingo-forhold.

Odd Martinsen tok fighten _ og vant.

Ikke fordi løperne ville ha det sånn, men fordi han sjøl mente tidligere start ville gi bedre og mer rettferdige sportslige forhold.

- Han bøyer seg ikke for oppsatte sendetider og TV-selskaper, men kjemper for det som er best for de aktive, sier Erik Røste.

Gjør bare jobben

- Jeg gjør bare jobben min, sier Odd Martinsen til Dagbladet.

- Jeg tar ikke med meg enhver oppfatning fra løpere og ledere, men bruker den erfaringen jeg har fått etter å ha vært med på en del arrangementer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer