«OL-kokain» vekker oppsikt:  
- Ikke bruk i nærheten av barn

Da politiet i Rio de Janeiro beslagla 93 kokainposer fra lokale narkolangere,fikk de en overraskelse. 

BESLAGLAGT: Politiet delte bilde av av narkotikan de beslagla i et raid mot en bolig i Rio de Janeiro. Foto: NTB Scanpix
BESLAGLAGT: Politiet delte bilde av av narkotikan de beslagla i et raid mot en bolig i Rio de Janeiro. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rio de Janeiro forbereder seg på en folkefest de kommende ukene. Godt over en million besøkende skal sammen med 10 500 utøvere lage OL-liv.

I 16 dager til ende fra 5.august vil sportslige opp- og nedturer og folkeliv prege den brasilianske storbyen og TV-tittere verden over.

Egne OL-poserSelv om arrangører og IOC har slått jernring på OL-merkevaren, vil det alltid være noen lokale entreprenører som forsøker å gjøre business på pengemaskinen.

Blant dem, de lokale narkolangerne i millionbyen.Tidligere denne uka beslagla politiet i Rio 93 kokaindoser, 28-crackdoser og 13 pistolkuler i et raid i et hus i bykjernen i storbyen. Det skriver blant annet Brasil Post.

Dosene var pakket inn i små plastikkposer, og narkolangerne hadde laget egne etikketter for de kommende lekene: Den offisielle OL-logoen med trademark-merket var på plass - og under hadde de skrevet på følgende advarsel:-Ikke bruk i nærheten av barn.- De er veldig omsorgsfulle, spøker journalisten Alex Cuadros. Han delte politiets bilde av posene tirsdag, og i skrivende stund er bildet delt nesten 20 000 ganger på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer