OL-laget snublet i Riga

Latvia - Norge 2-1 (1-0): Det er ikke måte på problemene Latvia påfører norsk fotball. Fredag rotet Norge bort gruppeseieren i EM- og OL-kvalifiseringen for ungdomslandslag med et helt unødvendig tap.

Dermed må laget stole på hjelp fra andre for å gå videre i kvalifiseringen.

Norge vant 15-3 i sjanser, et ekko fra A-kampen på Ullevaal i fjor, og hadde tre avslutninger i treverket på Latvijas Universitate stadion, men klarte ikke å få ballen i mål før Latvia hadde scoret to ganger.

- Det var veldig dødt alt vi gjorde i dag. men vi hadde sjanser nok til å score fire-fem mål til. Vi burde vunnet forholdsvis klart, sa trener Bjørn Hansen. Han hadde et lag fullt av scoringsglade spillere, men fredag virket de til tider hjelpeløse foran mål.

Over tomt mål

Verst var det i det 60. minutt, da Rune Lange nikket rett på keeper fra kort hold, og John Carew sendte returen over tomt mål fra fem meter.

- Det er ingen unnskyldning for at jeg ikke scoret, men ballen fikk en rar sprett og var vanskelig å beregne, sa Carew som var en skygge av spissen som har herjet i Rosenborg-drakt den siste tiden.

lyspunkter.

(NTB)