OL-medaljen glapp for Tutta

– Jeg tipper at Susann sitter med en følelse at hun kunne vunnet denne turneringen.

INGEN MEDALJE: Suzann Pettersen spilte tidvis glimrende, men det holdt ikke til OL-medalje.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
INGEN MEDALJE: Suzann Pettersen spilte tidvis glimrende, men det holdt ikke til OL-medalje.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen lå tre slag bak sølvplassen etter halvspilt finalerunde i golfturneringen i Rio-OL, men falt til en foreløpig 10.-plass.

Den norske golfprofilen endte avslutningsrunden i Rio de Janeiro på 68 slag, tre under par.

– Jeg tipper at Susann sitter med en følelse at hun kunne vunnet denne turneringen, så bra hun har slått, sa TV 2-kommentator Fredrik Caspar Kracht på direkten.

Tutta spilte sju av lørdagens ni første hull på par, men sikret seg birdie på hull fem og ni. Hun fulgte opp med en ny birdie på det tiende hullet, før hun falt kraftig med en lei dobbeltbogey på det neste hullet.

En birdie på hull nummer 13 var ikke nok til å spille seg inn i medaljekampen igjen, og Pettersen avsluttet med en birdie.

Marianne Skarpnord fikk en dårlig start på fjerde og siste runde. 30-åringen åpnet med bogey og dobbeltbogey, men fulgte opp med birdie på hull tre og fire.

På de ni siste hullene pådro hun seg en ny dobbeltbogey på hull nummer 11, før hun avsluttet med en birdie på sitt siste hull i OL. Det ga en sisterunde på to over par. Hun ligger på delt 25.-plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer