Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

OL-mester saksøker tidligere agent

Krever 894 millioner won.

I RETTEN: Kim Yu-Na mener hun har krev på mer penger fra sin eks-agent etter reklamejobber. Foto: REUTERS/David Gray
I RETTEN: Kim Yu-Na mener hun har krev på mer penger fra sin eks-agent etter reklamejobber. Foto: REUTERS/David Gray Vis mer

Kim Yu-na, den sørkoreanske OL-mesteren i kunstløp, går til sak mot sin tidligere agent, som ikke har betalt henne penger hun har tjent.

Kim brøt samarbeidet med IB Sports i april i fjor, og nå krever hun utbetalt 894 millioner won (4,4 millioner kroner) som hun har til gode etter å ha gjort reklamejobber for flere store koreanske selskaper.

Saken handler om at en del selskaper fortsatte å betale inn penger til IB Sports også etter at Kim sa opp samarbeidet med agentfirmaet, mens firmaet ikke gjorde noen oppmerksom på at det ikke lenger representerte Kim.

En talsmann for IB Sports sier at de er villige til å gjøre opp med Kim, men vil også passe på at firmaet får sin rettmessige prosentdel av inntektene.

Kim Yu-na vant OL-gullet i kunstløp for kvinner i Vancouver-OL i fjor.

De første rettsmøtene er allerede unnagjort, men det er uklart hvor lenge saken kommer til å pågå. (©NTB)

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling