Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Iouri Podladtchikov falt i halfpipe i X-Games

OL-mester slapp billig fra stygt fall i X-Games

Den sveitsiske OL-mesteren i snowboard, Iouri Podladtchikov, ble slått bevisstløs i X-Games søndag. Til alt hell slapp han fra fallet med kun brudd i nesen.

FRAKTET BORT: Iouri Podladtchikov falt stygt i halfpipen i X-Games. Han slapp unna med brukket nese. Foto: Anna Stonehouse/The Aspen Times/AP
FRAKTET BORT: Iouri Podladtchikov falt stygt i halfpipen i X-Games. Han slapp unna med brukket nese. Foto: Anna Stonehouse/The Aspen Times/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

29-åringen fikk et ublidt møte med den amerikanske snøen under halfpipe-konkurransen i Aspen og ble liggende urørlig etter landing. Medisinsk personell var raskt framme hos sveitseren.

Podladtchikov, som tilsynelatende traff snøen med hodet først, ble senere fraktet ut av bakken og kjørt til sykehus. Der gjennomgikk han grundige undersøkelser av både nakke og hode.

Ingen av undersøkelsene ga noen negative funn, opplyser arrangøren ifølge lokale medier.

Alt tyder på at Podladtchikov slapp fra den stygge smellen med brudd i nesen.

Hvorvidt søndagens uhell får konsekvenser for sveitserens videre konkurranseplan og deltakelse i OL, er inntil videre ikke kjent.

Podladtchikov tok halfpipegullet under OL i Sotsji for fire år siden.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!