OL-pampene støtter opprettelsen av egen TV-kanal

Blir tatt opp i desember.

IOC-LEDER:  Thomas Bach. Foto: NTB Scanpix
IOC-LEDER: Thomas Bach. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thomas Bach, den tyske presidenten i Den internasjonale olympiske komiteen (IOC), støtter forslaget om å opprette en egen TV-kanal for IOK.

Å lage en slik TV-kanal er et av de viktigste forslagene IOC-styret har vedtatt å gå inn for under sitt to dager lange styremøte i sveitsiske Montreux.

Forslaget skal ut på høring blant alle medlemmene i Den internasjonale olympiske komiteen, og så skal den ekstraordinære kongressen i Monte Carlo 8. og 9. desember ta endelig stilling til forslaget.

Dersom forslaget blir vedtatt og IOC går inn for å danne TV-kanalen, er det ventet at denne kanalen vil øke interessen for OL og OL-idretter i de årene det ikke er OL-arrangementer.

Et annet viktig forslag som skal opp på kongressen i desember, blir reformforslagene som går ut på å forenkle søkerprosessen i forbindelse med arrangementene. Det er derimot ingen som har gjort seg opp noen tanker om å øke lengden på lekene fra de 17 dagene som gjelder nå.

Det blir heller ikke foreslått å gjøre noe med IOC-medlemmenes muligheter til å besøke søkerbyene til fremtidige olympiske leker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer