Øl, røyk og besøk på dametoalettet

LONDON (Dagbladet): Det er bare dager siden Gazza ble sparket ut av VM-troppen på grunn av fyll. Nå er Teddy Sheringham tatt for barbesøk med øl, sigaretter og toalettbesøk med dame.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Landslagssjef Glenn Hoddle ba spillerne ta seg noen øl, og slå ut håret etter at siste treningskampen før VM var ferdigspilt. Men Glenn Hoddle ante nok ikke hvor bokstavelig de store stjernene skulle ta hans råd.Først havnet Paul Gazza Gascoigne på fylla.

Etter en ukes 'Gazzagate' i engelsk presse, kom et nytt sjokk for Glenn Hoddle. Spissen hans hadde brukt sine fridager på nattklubb i Portugal.

Ti dager før VM-start leide den populære Manchester United-stjernen et privat jetfly, tok med seg tre venner og reiste til Algarve-kysten. Her slo han seg virkelig løs. Allerede første kvelden var han skikkelig beruset på nattklubben Babylone.

Ravet rundt

Ifølge den engelske avisa The Sun så hadde Sheringham drukket sterkøl i mengder, røkt tett og tilbragt en halvtime på jentetoilettet sammen med vakre Jane Halsall(20).

-Han holdt det gående til klokka sju om morgenen, og like før han gikk hjem var han så full at han sjanglet inn i et bord så det veltet, sier Paul Madden(40), som var gjest på nattklubben, til The Sun.

Sheringham falt for Jane Halsall, og de to hadde det hyggelig sammen i en sofa i nattklubben. Etterhvert gikk de sammen til toalettet, og kom etter en halvtime tilbake til restaurantbordet. Angivelig skal de to ha hatt røde kinn og fårete blikk da de kom tilbake fra toalettbesøket.Jane Halsall nektet imidlertid for at de to hadde sex på avlukket.

Ny fyll

Dagen etter fortsatte Teddy Sheringham der han slapp kvelden før. Ny bar, nye øl og ny fyll. Han valgte da nattklubben Kiss, og inviterte en ny kvinne til hotellrommet for en drink da han kom hjem tidlig neste morgen. Hun takket nei, og Sheringham fant sin egen seng.
Manchester Uniteds direktør Bobby Charlton refser nå Sheringham. Han sier han er skuffet over stjernens oppførsel nå like før VM begynner, og oppfordrer landslagsspillerne til å konsentrere seg om fotballen.

Teddy Sheringham har vært i liknende problemer tidligere. Han var en av flere spillere som fikk refs etter et fyllekalas i Hong Kong. Paul Gascoigne var en av de andre involverte i den fyllekula.Nå skal Sheringhams flaskelek i Portugal etterforskes av det engelske fotballforbundet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer