Øl, røyk og besøk på dametoalettet

LONDON (Dagbladet): Det er bare dager siden Gazza ble sparket ut av VM-troppen på grunn av fyll. Nå er Teddy Sheringham tatt for barbesøk med øl, sigaretter og toalettbesøk med dame.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Landslagssjef Glenn Hoddle ba spillerne ta seg noen øl, og slå ut håret etter at siste treningskampen før VM var ferdigspilt. Men Glenn Hoddle ante nok ikke hvor bokstavelig de store stjernene skulle ta hans råd.Først havnet Paul Gazza Gascoigne på fylla.

Etter en ukes 'Gazzagate' i engelsk presse, kom et nytt sjokk for Glenn Hoddle. Spissen hans hadde brukt sine fridager på nattklubb i Portugal.

Ti dager før VM-start leide den populære Manchester United-stjernen et privat jetfly, tok med seg tre venner og reiste til Algarve-kysten. Her slo han seg virkelig løs. Allerede første kvelden var han skikkelig beruset på nattklubben Babylone.

Ravet rundt

Ifølge den engelske avisa The Sun så hadde Sheringham drukket sterkøl i mengder, røkt tett og tilbragt en halvtime på jentetoilettet sammen med vakre Jane Halsall(20).

-Han holdt det gående til klokka sju om morgenen, og like før han gikk hjem var han så full at han sjanglet inn i et bord så det veltet, sier Paul Madden(40), som var gjest på nattklubben, til The Sun.

Sheringham falt for Jane Halsall, og de to hadde det hyggelig sammen i en sofa i nattklubben. Etterhvert gikk de sammen til toalettet, og kom etter en halvtime tilbake til restaurantbordet. Angivelig skal de to ha hatt røde kinn og fårete blikk da de kom tilbake fra toalettbesøket.Jane Halsall nektet imidlertid for at de to hadde sex på avlukket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer