Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

BMX-sykleren Jelle van Gorkom er alvorlig skadet

OL-sølvvinner i koma etter ulykke på trening

Jelle van Gorkom, som tok OL-sølv for Nederland i BMX-sykling i 2016, holdes i koma med kraniebrudd etter en ulykke under trening onsdag.

I KOMA: Nederlandske Jelle van Gorkom holdes i koma etter en ulykke under trening. Her holder han OL-sølvet fra i fjor. Foto: Patrick Semansky / AP Photo / NTB Scanpix
I KOMA: Nederlandske Jelle van Gorkom holdes i koma etter en ulykke under trening. Her holder han OL-sølvet fra i fjor. Foto: Patrick Semansky / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde på det nasjonale treningsanlegget i nærheten av byen Arnhem øst i landet.

– Etter ulykken ble Jelle van Gorkom ført til sykehus. Han har ribbeinsbrudd, en bruddskade i ansiktet, en flenge i kraniet og skader på milten, leveren og nyrene. Han holdes i koma, opplyser det nederlandske sykkelforbundet.

Sjefen for anlegget i Papendal omtaler 27-åringens ulykke som forferdelig.

– Våre tanker går til Jelle van Gorkom, hans kjæreste og hans familie. Vi ønsker dem all mulig styrke i tiden som kommer, sier Jochem Chellens.

NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!