OL-stadion skal brukes fire ganger før den rives

Får likevel ros.

RIVES: Den olympiske stadion skal kun brukes fire ganger før den rives. Den kostet 800 millioner kroner å bygge. Arrangøren får likevel ros for å tenke nytt rundt bruken av OL-anlegg. Foto: Reuters/Pawel Kopczynski
RIVES: Den olympiske stadion skal kun brukes fire ganger før den rives. Den kostet 800 millioner kroner å bygge. Arrangøren får likevel ros for å tenke nytt rundt bruken av OL-anlegg. Foto: Reuters/Pawel Kopczynski Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vinter-OL 2018 ble avsluttet med et storslagent show på Den olympiske stadion i Pyeongchang søndag.

Utøverne ble hyllet, fyrverkeri fylte himmelen, stafettpinnen ble gitt videre til Kina og OL-ilden ble slukket. Dette var andre gangen OL-stadion ble brukt, og den skal brukes to ganger til under Paralympics.

Men så er det slutt. Da skal stadionet med plass til 35 000 tilskuere rives og jevnes med jorda. Det er det flere årsaker til.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer