OL-stjerna i sorg

Den tidligere olympiske svømmeren Rebecca Adlington (33) mistet det som hadde vært hennes tredje barn i spontanabort.

OL-HELT: Den tidligere svømmeren Rebecca Adlington er i sorg etter å ha mistet et barn til spontanabort. Foto: Roger L / Wollenberg / UPI / Shutterstock
OL-HELT: Den tidligere svømmeren Rebecca Adlington er i sorg etter å ha mistet et barn til spontanabort. Foto: Roger L / Wollenberg / UPI / Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere olympiske svømmeren Rebecca Adlington delte den hjerteskjærende nyheten på Instagram, og la ut et bilde som viser henne ligge i en sykehusseng med en kopp te.

I innlegget skriver Adlington at hun ikke oppdaget det før hun var på svangerskapskontroll etter tre måneder.

«På tirsdag dro jeg og Andy til sykehuset for vår 12 ukers svangerskapskontroll. Der oppdaget vi at vi hadde hatt en spontanabort som resulterte i en akuttoperasjon.»

33-åringen takker også sykehuset for omsorgen de har vist.

«Det er en så forferdelig tid, men det er viktig i tider som dette at vi husker at vi ikke er alene og har mye støtte.»

Adlington takker også mannen hennes og kaller ham for hennes klippe, men skriver at de ikke helt har tatt det innover seg ennå. Hun skriver at hun vil gi sine to barn en klem når hun får dra fra sykehuset.

Flere har delt sin støttet i kommentarfeltet på Instagram. Skuespiller Catherine Tyldesley (38) er en av disse.

- Å, kjære. Jeg er så lei meg. Sender dere begge så mye kjærlighet og styrke, skriver skuespilleren, etterfulgt av to hjerter.

Den tidligere britiske paralympiske svømmeren Ellie Simmonds (27) deler også sin støtte.

- Sender kjærlighet, skriver hun.

Briten tok to gull i svømming under OL i Beijing i 2008. Først i 400 m fri, deretter i 800 m fri. Adlington tok også bronse i 800 m fri under OL på hjemmebane i 2012.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer