Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

OL-stjerne rømte etter trusler

Den franske friidrettsstjernen Marie-Jose Perec rømte gråtende fra Sydney etter trusler fra en ukjent mann i går. Hun tok fly til Singapore, der hun og kjæresten havnet i slagsmål med en TV-kameramann. Perec kommer neppe til å løpe i OL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge australsk TV ble Perec og kjæresten Anthuan Maybank tatt med til politiavhør etter angrepet på kameramannen. Maybank skal ha slått kameramannen i hodet slik at han måtte sendes til sykehus.

Perecs agent, Annick Avierinos, hevder at en ukjent mann forsøkte å tvinge seg inn på rommet til Perec ved si at han hadde en pakke til henne.

- Hun klarte å lukke døra, men han sa at han ville finne henne uansett hvor hun var, og at det ikke var vits i å ringe politiet fordi de ikke klarer å beskytte henne. Hun gråt og var veldig redd da jeg snakket med henne, sa Avierinos.

En talsmann for Perecs utstyrsprodusent sa at Perec har bestemt seg for å trekke seg fra OL. Litt seinere kom det beskjed om at det ikke er sikkert at Perec trekker seg.

(NTB)

STAKK AV: Marie-Jose Perec på Changi-flyplassen i Singapore etter at hun stakk av fra OL.