Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

OL-stjerner kaster klærne

Australske idrettsjenter fortsetter å kaste klærne.

Nå er det en gjeng australske OL-håp som vil tiltrekke seg oppmerksomhet foran mesterskapet i september.

Magasinet «Black & White» presenterer i sitt siste nummer en serie nakenbilder med navnet «Sydney-drømmer».

I dag er magasinet på gata i Australia. Hele 29 atleter tar av seg fillene og utgiveren forventer masse oppstyr - og rekordstort salg.

Foran OL i Atlanta i 1996 solgte magasinet mer enn 50 000 eksemplarer av en liknende utgave med nakenbilder. Med OL på hjemmebane håpes det på dobling av salget i denne omgangen.

Blant idrettskjendisene som stiller i nettoen finnes verdensmesteren i svømminng Grant Hacket, stavhopperen Tatiana Grigorieva, sprinteren Tania Van Heer og triathlonjenta Loretta Harrop.

Mer enn halvparten av idrettsutøverne som stilte opp deltar i vann- og strandsporter som sandvolleyball, stuping, vannpolog og synkronsvømming.

Black & White»-redaktør Karen-Jane Eyre forteller at de spurte omlag 50 utøvere, og få hadde særlig problemer med å stille opp naken.

- Generelt er idrettsutøvere lite sjenert. De er stolt av kroppene sine, sier Eyre til AP.

Ifjor fikk Australias fotballjenter kjempepublisitet da de stilte opp nakne for Matilda-kalenderen. Sju av jentene kledde av seg, og kalenderen ble utsolgt på rekordtid.

(Dagbladet :på nettet)

NETTO: Thomas Whalan, Daniel Marsden og Sean Boyd fra Australias vannpololag.
NETTO: Softball-laget fra landet down-under.
NETTO: Stavhopperen Tatiana Grigorieva.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling