OL-turneren dro rett fra Rio-OL til fadderuke: - Godt å kose seg litt

Like etter at Stian Skjerahaug (24) kom hjem fra OL i Rio, ventet et ny og annerledes hverdag som student i Oslo.

TURNER: Stian Skjerahaug ble Norges første OL-turner siden 2000 da han deltok i Rio-OL, men tok seg ikke videre fra kvalifiseringen til mangekamp. Foto: NTB Scanpix
TURNER: Stian Skjerahaug ble Norges første OL-turner siden 2000 da han deltok i Rio-OL, men tok seg ikke videre fra kvalifiseringen til mangekamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Stian Skjerahaug var i Rio i sommer, ble han den første norske turneren i OL siden Flemming Solberg deltok i Sydney-OL for 16 år siden.

Skjerahaug deltok i kvalifiseringen i mangekamp, men kom ikke med blant de 24 første. Han endte på 32. plass, og kom seg derfor ikke til finale. Men Skjerahaug deppet ikke av den grunn.

- OL var en fantastisk opplevelse. Jeg begynner bare å smile når jeg tenker på det. Storkoste meg. Det var helt konge, som vi pleier å si i Stavanger, smiler Skjerahaug.

- Tror du det norske folk skjønner hvor stort det var at du kvalifiserte deg til OL?

- Til en viss grad. Det er vanskelig å få det til, og hvert fall vanskelig å hevde seg i toppen. Men det var uansett viktig at Norge fikk med en turner i OL.

Student

Rett etter Rio hadde Skjerahaug sett for seg en uke fri hjemme i Sola, men han var såpass langt inne i «OL-bobla» at han ikke tenkte på når skolestart var.

Skjerahaug fikk nemlig plass på Norges idrettshøgskole (NIH) fra og med denne høsten, og fant plutselig ut at det var studiestart rett etter at han kom hjem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer