TikTok

OL-vinner beklager frekk video

Kontoen ble lagt ned.

SLETTET: Disse videoene fra tidligere OL-vinner McKayla Maroney ble slettet fra TikTok. Video: McKayla Maroney/Rødt Kort. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere turner McKayla Maroney, som vant lagkonkurransen med USA under sommer-OL i 2012, gikk på ei blemme da hun skulle publisere sitt første innlegg på videotjenesten TikTok.

- Jeg er så lei meg for at min TikTok ble tatt ned. Jeg har begått noen feil, men denne var stor. Jeg må gjøre det bedre, skriver den tidligere turneren på sin profil.

Årsaken til at profilen ble fjernet, var at Maroney ikke fulgte regelverket som er satt på tjenesten - og generelt på sosiale medier.

Seksuelt innhold

I TikTok sine retningslinjer står det at tjenesten forbyr alt innhold som inneholder, promoterer eller oppmuntrer til seksuelle overgrep, - misbruk, - utnyttelse eller seksuell vold. Ikke legg ut, del eller send eksplisitt innhold, seksuelt innhold eller nakenhet, står det.

Da hun skulle ta del i The Handstand Challenge, en viral trend på videotjenesten der man gjør en tolkning av å stå på hendene, valgte Maroney å gjøre dette i en sports-BH og treningstights.

I en annen video publisert kort tid etter, fulgte hun opp med en sexy dans der hun vrikket på rumpa og frontet store deler av brystpartiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer