OL-vinner blodig og beruset

Også i NHL går spillerne bananas.

Chicago Blackhwawks-forward Theo Fleury er en av NHLs verstinger både på banen og på fritida. Det ryktet blir ikke mindre av fyllebråket i helga, skriver

Aftonbladet.

34-åringen som vant OL-gull for Canada i vinter, hadde besøkt strippeklubben Pure Platinum Club i Ohio da politiet ble tilkalt. Politimann Jason Gunther forteller til avisa Chicago Tribune at han fant Fleury og to kompiser i baksetet på en drosje i nærheten.

- Fleury var blodig og det så ut til å være alvorlig. Han var beruset og hadde et kutt over høyre øyet, sier politimannen.

Hockeystjernen skal ha spydd i taxien, og klagde på at han hadde fått juling av ni vakter inne på strippeklubben.

Kompisene overtalte politiet til å la dem reise hjem, og fortalte at det ikke var første gang Fleury hadde opplevd noe liknende.

Det er trolig helt sant. For bare to år siden skrev Fleury seg inn på avvenningsklinikk i for rusproblemer, og mistet de siste 20 matchene den sesongen.

I fjor var han tilbake og spilte alle matchene i den krevende proffserien - og gjorde seg fortjent til sine 35 mill. kroner i årslønn.

Nå ser det ut som Fleury har fått et tilbakefall, og viser det seg at han var beruset i helga får han trolig seks måneder utestengelse. Slik er det i NHL - der enkelte spillere testet for misbruk tre ganger i uka.

- Jeg er et menneske. Jeg kommer til å gjøre feil, jeg har gjort feil i hele mitt liv, sa Fleury etter det forrige tilbakefallet.

(Dagbladet.no)

GYLLENE TIDER:</B> Her feirer Theo Fleury OL-gullet med Candada.