Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

OL-vinner raser etter modelldatteras store forandring: - Idioter

Hevder Instagram-følgere oppfordrer til vekttap.

SINT: Den tidligere russiske tennisspilleren Jevgenij Kafelnikov (42) er forbanna etter at dattera Aleysas modellkarriere har tatt av. Foto: NTB Scanpix / Instagram
SINT: Den tidligere russiske tennisspilleren Jevgenij Kafelnikov (42) er forbanna etter at dattera Aleysas modellkarriere har tatt av. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Russiske Jevgenij Kafelnikov (42) var en av 1990-tallets store tennisspillere med seier i French Open og Australian Open. I 1999 var han også ranket som nummer én i verden og i 2000 tok han OL-gull i Sydney.

Nå kommer Kafelnikov med en tirade etter at dattera Aleysa (17) er i ferd med å få et gjennombrudd i modellbransjen. Far Kafelnikov mener dattera oppfordres - via bildetjenesten Instagram - til å gå ned i vekt, skriver News.com.

- I fjor da hun veide 52 kg, var jeg fornøyd. Hun var pen og begynte å se ut som en kvinne. Og hva skjer nå? Jeg er en motstander av slik vekttap. Uheldigvis hører hun ikke på meg, sier Jevgenij Kafelnikov.

- Alesya har 14-åringer som følger henne på Instagram. De har ingen hjerne, og støtter henne i å gå ned i vekt. Hun burde ikke høre på disse idiotene, sier Kafelnikov videre.

@veronikaokes

Et bilde publisert av A L E S Y A ? K A F (@alesyakaf)Dattera ble en del av et modellselskap i 2015 - og russisk presse hevder modelldattera har gått betraktelig ned i vekt det siste året.

17-åringen er selv aktiv på sosiale medier og har nylig lagt ut et bilde av seg selv og far Kafelnikov på Instagram.

- Far kom for å støtte meg, skriver Alesya med et bilde som er fra moteuka i Moskva.

Jevgenij Kafelnikov selv var en av Russlands store tennisspillere på slutten av 1990-tallet. Han vant totalt 26 titler og hjalp Russland til seier i prestisjetunge Davies Cup i 2002. Han la opp i 2003.

Hele Norges coronakart