Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

OL-vinner saksøkes av egne foreldre

Krever 300 000 kroner.

FAMILIEBRÅK: Tianna Madison (til høyre) vant OL-gull med Allyson Felix, Carmelita Jeter og Bianca Knight. Nå saksøkes hun av egne foreldre. Foto: EPA/JOHN G.MABANGLO
FAMILIEBRÅK: Tianna Madison (til høyre) vant OL-gull med Allyson Felix, Carmelita Jeter og Bianca Knight. Nå saksøkes hun av egne foreldre. Foto: EPA/JOHN G.MABANGLO Vis mer

(Dagbladet): Friidrettsutøveren Tianna Madison (27) vant stafett-gull i OL i London.

Sprinteren og lagvenninne sørget for amerikansk jubel på 4x100 meter - men foreldrene til Madison jubler ikke.

Nå anklager de datteren for ærekrenkelse og vil saksøke henne for 25 000 dollar hver. Det tilsvarer til sammen rundt 300 000 kroner.

Ifølge ESPN går foreldrene til søksmål fordi de mener datteren har kommet med løgnaktige uttalelser. Madison skal ha uttalt at foreldrene er egoistiske og at de har bidratt til mobbing.

Foreldrene krever oppreising og sier de har vært støttende til datteren hele veien.

- Forhåpentligvis kommer hun til å innse at det er greit å ha et bra forhold til foreldrene sine, sier advokat Scott Scholer ifølge Aftonbladet.

Sprinteren skal blant annet ha uttalt at foreldrene ikke støttet henne økonomisk og at de unnlot å gripe inn da en gutt antastet henne. Dette skal ha resultert i at Tianna Madison og kjæresten på et tidspunkt skaffet seg livvakt.

Madison vant OL-gullet med Allyson Felix, Bianca Knight og Carmelita Jeter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media