OL-vinner utestengt - hesten testet positivt for doping

Steve Guerdat.

UTESTENGT: For tre år siden vant Steve Guerdat OL-gull med hesten Nino des Buissonnets. Nå er han utestengt for brudd på dopingreglementet. Foto: Photo: UWE ANSPRACH/dpa
UTESTENGT: For tre år siden vant Steve Guerdat OL-gull med hesten Nino des Buissonnets. Nå er han utestengt for brudd på dopingreglementet. Foto: Photo: UWE ANSPRACH/dpa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For tre år siden vant Steve Guerdat OL-gull med hesten Nino des Buissonnets. Nå er han utestengt for brudd på dopingreglementet.

Tirsdag opplyste Det internasjonale ridesportforbundet (FEI) at stjernerytteren utestenges som følge av at mesterhesten Nino des Buissonnets og en annen hest har testet positivt på doping.

33-åringen er utestengt inntil videre, hvilket betyr at europamesterskapet i neste måned er i fare. De aktuelle hestene har begge fått karantene i to måneder.

De positive dopingprøvene ble avlagt under en konkurranse i Frankrike i mai.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer