Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

OL-vinneren tar fire nye år

NOZAWA ONSEN (NTB): OL-vinneren Halvard Hanevold forsikrer at han fortsetter fram til og med OL i Salt Lake City. Fire nye år med sportslige utfordringer tar 28-åringen på strak arm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg hadde egentlig bestemt meg før OL at jeg skulle fortsette en god stund til. Etter OL-seieren på 20 kilometer var det ingen tvil. Fortsatt står utfordringene i kø, sier Hanevold og ramser opp VM på hjemmebane i år 2000, verdenscupen de nærmeste årene og selvfølgelig ett OL til der han er tittelforsvarer.

Den treningsvillige Asker-løperen har hele tiden satt sine egne mål for sportslig utvikling. Å komme opp på et stabilt, høyt nivå er det primære foran de neste sesongene. Foreløpig er ikke Hanevold noe sikkert kort, til det er prestasjonene for varierende.

- Vanligvis går jeg ikke to gode løp etter hverandre. Det er noe jeg bevisst har jobbet med denne sesongen, sier han.

Hanevold skal gå både OL-sprinten og stafetten på vinterssportstedet Nozawa Onsen før han grundig analyserer sesongen under ett.

<B>FORTSETTER:</B< OL-vinner Halvard Hanevold lover i dag at han skal fortsette med skiskyting på toppnivå i fire år til.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!