OL-yndlingen Teresa kan bli Norges mareritt: «Bedre enn Neymar»

Angola mot Norge i OL.

STORSPILLER: Angolas målvakt Teresa Patricia Almeida har bidratt til seier mot Romania og Montenegro. Nå kan hun ødelegge for Norge i kveld. Foto: AFP PHOTO / Eric FEFERBERG
STORSPILLER: Angolas målvakt Teresa Patricia Almeida har bidratt til seier mot Romania og Montenegro. Nå kan hun ødelegge for Norge i kveld. Foto: AFP PHOTO / Eric FEFERBERG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Norge - Angola, kl. 21.40

RIO (Dagbladet): Norge møter OLs største håndballsensasjon i kveld når Angola står på motsatt side. Laget har nemlig slått både Romania (23-19) og Montenegro (27-25) i de to første kampene.

Mye av æren skal målvakt Teresa Almeida (28) ha. I kveld spiller hun «bare» sin 34. landskamp, men målvakten på 1,70 m og 98 kg er blitt en OL-yndling og fanfavoritt allerede den første uka.

- Hun har hatt en knallbra start. Jeg må lese meg opp på henne. Hun er en stor keeper og er veldig rask til å komme seg ned. Jeg må få se en del videoklipp på henne, sier Camilla Herrem til Dagbladet.

Redder mye

Mot Montenegro tok Almeida sterke 12 av 29 skudd. Det er en redningsprosent på 41. I seieren mot Romania reddet hun 10 av 29, noe som utgjør 34 prosent.

Stine Bredal Oftedal forteller:

- Hun dekker mye og er flink til å lese spillet og til å stå i veien. Det er vanskelig å møte lag som spiller en litt uvant type håndball. Vi må bare takle det, sier Oftedal til Dagbladet.

Populær

Almeida har allerede drevet storskytterne fra Romania og Montenegro til vanvidd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer