Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ola Kamara forlater landslagstroppen

Hjem for behandling.

HJEM: Ola Kamara reiste lørdag hjem til Los Angeles for å få behandling for en irritasjon i kneet. 28-åringen skal få en injeksjon.

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
HJEM: Ola Kamara reiste lørdag hjem til Los Angeles for å få behandling for en irritasjon i kneet. 28-åringen skal få en injeksjon. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Ola Kamara reiste lørdag hjem til Los Angeles for å få behandling for en irritasjon i kneet. 28-åringen skal få en injeksjon.

Det fortalte landslagssjef Lars Lagerbäck etter treningsøkta på Ullevaal stadion dagen etter 4-1-seieren over Australia, der Kamara scoret tre mål.

MLS-proffen har en liten irritasjon i kneet og skal få en sprøyte med betennelsesdempende middel. Det har egentlig vært meningen hele tiden at han bare skulle være med i den første kampen, men man valgte å avvente til den var spilt.

Kamara ble etterinnkalt da Joshua King og Alexander Sørloth meldte forfall, krysset ni tidssoner og meldte seg for alvor på i kampen om spissplass på landslaget.

Nå får andre sjansen i tirsdagens bortekamp mot Albania.

Med på lørdagens trening var bare spillerne som ikke startet mot Australia. Martin Ødegaard og Iver Fossum, som fikk korte innhopp, var de eneste med spilletid fredag som var med.

Martin Linnes, som var uaktuell mot Australia på grunn av en kjenning i låret, var ikke blant de 11 som trente på Ullevaal.

Etter treningen var Lagerbäck med på en seanse i forbindelse med at VM-trofeet er innom Norge på sin turné med Christian Karembeu (fransk VM-vinner i 1998) i forkant av sommerens sluttspill i Russland.

Lørdag kveld reiser landslagssjefen og hans tropp til Albania for å pynte på en svak bortestatistikk. Lagerbäck er ubeseiret i sine fem Ullevaal-kamper (3-2-0), men på bortebane er fasit seier over San Marino og tap i de fire øvrige kampene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling