Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ola Kamara scoret i nytt knepent Galaxy-tap

Ola Kamara scoret på corner da Los Angeles Galaxy tapte 2-3 for FC Dallas i Major League Soccer søndag.

FORM: Ola Kamara scoret for LA Galaxy i søndagens tap for Dallas FC. I Norges forrige privatlandskamp, mot Australia, scoret 28-åringen hat trick. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
FORM: Ola Kamara scoret for LA Galaxy i søndagens tap for Dallas FC. I Norges forrige privatlandskamp, mot Australia, scoret 28-åringen hat trick. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Den norske landslagsspissen markerte seg tidlig i kampen og slo blant annet to gode innlegg i retning Zlatan Ibrahimovic i løpet av det første kvarteret. Den svenske superstjernen svarte med et forsøk på brassespark, men traff aldri ballen ordentlig.

28 minutter ut i kampen var det likevel Dallas FC som tok ledelsen etter et godt skudd fra argentinske Maximiliano Urruti fra drøyt 20 meter.

Etter 43 minutter gjorde Roland Lamah ingen feil alene med Galaxy-keeper David Bingham og la på til 2-0 for hjemmelaget.

God heading

Ett minutt på overtid av den første omgangen fikk Galaxy corner fra høyre. På det innoverskrudde innlegget fra Romain Alessandrini steg Kamara til værs og stanget inn reduseringen fra kort hold. Dallas-keeper Jimmy Maurer rakk ikke engang å få hendene ordentlig opp i været.

Scoringen er 28-åringens andre for sesongen. Ibrahimovic har scoret flest for Los Angeles-klubben med sine tre mål.

Like etter pause headet Urruti inn sitt andre mål for kvelden etter innlegg fra Mauro Díaz.

Diaz gjorde forarbeidet til alle gjestenes tre scoringer.

Åttendeplass

Utover i omgangen presset Galaxy på, og både Kamara og Ibrahimovic fikk nok av sjanser til å sende laget sitt tilbake i kampen. Da Dallas FCs Reto Ziegler i tillegg ble utvist etter 73 minutter, tok Kamaras lag fullstendig over.

Snaut ti minutter før slutt kom også reduseringen da Emmanuel Boating styrte innlegget fra tidligere Premier League-profil Ashley Cole i mål.

Scoringen ble likevel kun et trøstemål for Galaxy, som nå har tapt med sifrene 3-2 i tre strake kamper i MLS. Med ti kamper unnagjort ligger laget på en skuffende åttendeplass av tolv lag i ligaens Western Conference.

- Jeg er skuffet med tanke på de målene vi slipper inn. Og selv om vi lå under, hadde vi sjanser til å utligne og skaffe oss uavgjort. Vi må forsvare oss bedre, sa Galaxy-trener Sigi Schmid etter kampen.

Jørgen Skjelvik spilte hele kampen som midtstopper for Galaxy, men var ikke direkte involvert i noen av målene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media