Ola Kamara sendt ned på reservelaget i Kina

Bunnlaget Shenzhen har flere utenlandske spillere enn de kan ha i troppen. Det er trolig årsaken til at nordmannen flyttes til reservelaget.

FLYTTET: Landslagsspiss Ola Kamara har slitt stort med å få spilletid i kinesiske Shenzhen FC. Nå er han flyttet ned til reservelaget. Foto: Dorn Byg/Csm/REX/NTB Scanpix
FLYTTET: Landslagsspiss Ola Kamara har slitt stort med å få spilletid i kinesiske Shenzhen FC. Nå er han flyttet ned til reservelaget. Foto: Dorn Byg/Csm/REX/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Landslagsspiss Ola Kamara har slitt stort med å få spilletid i kinesiske Shenzhen FC. Nå er han flyttet ned til reservelaget.

Under fem måneder etter at ankomst i Shenzhen, har Kamara blitt sendt ned til klubbens reserver. Det kommer fram på Shenzhen FCs nettsted.

Kamara har fått spilletid i Norges seks siste landskamper, men for klubblaget har han slitt. 29-åringen har kun spilt fem av 15 seriekamper denne sesongen, og de resterende kampene har han vært utelatt fra troppen.

Bunnlaget Shenzhen har flere utenlandske spillere enn de kan ha i troppen. Det er trolig årsaken til at Kamara er flyttet ned til reservene. NTB har vært i kontakt med Kamaras agent Oskar Olsen, som ikke ønsket å uttale seg.

I motsetning til Kamara får Ole Selnæs spille for a-laget. Han fikk en drøy time da Shenzhen tapte for tiende gang i serien onsdag. Klubben ligger tredje sist og har kun tre poeng ned til nedrykksplass.

Siden proffkarrieren startet i Stabæk i 2007 har Kamara vært innom elleve klubber. Han har deriblant spilt for Strømsgodset, 1860 München, Molde, Columbus Crew og sist LA Galaxy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer