Ola Kamara tilbake til Strømsgodset

Lånes ut fra SV Ried.

TILBAKE I DRAMMEN: Ola Kamara har i flere uker trent med Strømsgodset. Fredag skrev han under på en utlånsavtale ut sesongen. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
TILBAKE I DRAMMEN: Ola Kamara har i flere uker trent med Strømsgodset. Fredag skrev han under på en utlånsavtale ut sesongen. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer

(Dagbladet): Det ble lenge spekulert i om Strømsgodset kom til å hente Mohammed Fellah. Den overgangen strandet, og Flamur Kastrati ble lansert som tabelltoerens første sommerforsterkning. Nå blir en gammel kjenning den første spilleren til å skrive under for Strømsgodset dette overgangsvinduet.

Langtidsskadet Sørum Ola Kamara skrev nemlig fredag ettermiddag under på en utlånsavtale ut sesongen. Det kunne sportssjef Jostein Flo bekrefte overfor Drammens Tidende.

- Vi trenger flere offensive spillere, og større konkurranse på topp. Blant annet fordi Thomas Sørum er lenge ute med skade, sier Flo til avisa.

Kan spille søndag 23-åringen har i flere uker trent med drammenserne, fortrinnsvis for å holde seg i form. Ronny Deila har tidligere sagt at det er uaktuelt å hente Kamara, men den situasjonen har nå altså endret seg.

- Ola er et trygt valg. Vi vet hva han står for, sier Jostein Flo til Drammens Tidende.

Kamara er spilleklar til søndagens hjemmekamp mot Hønefoss.