Ola Kamara vokste opp med fire foreldre

Snakker ut om barndommen.

TO HJEM: Landslagsfersking Ola Kamara vokste opp i to hjem. Annenhver helg, bursdager og høytider tilbrakte 23-åringen hos familien Anne Marie og Morten Hansen fra Grav.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
TO HJEM: Landslagsfersking Ola Kamara vokste opp i to hjem. Annenhver helg, bursdager og høytider tilbrakte 23-åringen hos familien Anne Marie og Morten Hansen fra Grav. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Ola Kamara er hentet inn i landslagsvarmen av Per-Mathias Høgmo. I et intervju med Budstikka snakker Strømsgodset-spissen ut om barndommen hvor han hadde to hjem.

Annenhver helg, bursdager og høytider tilbrakte 23-åringen hos familien Anne Marie og Morten Hansen fra Grav. Kamaras foreldre søkte etter besøkshjem da landslagsspissen var ett år.

- Jeg trenger ikke å vinne i Lotto. Jeg trakk vinnerloddet da jeg ble født i Norge og så møtte AnneMa og Morten. Jeg tror bakgrunnen min har gjort meg mer åpen for andre mennesker. Det har vært en fin erfaring, sier Ola Kamara til Budstikka.

Solstråle Oslo-gutten har norsk mor og far fra Sierra Leone. - Mange sier til Ola at han er heldig som kom til oss, men vi er jo like heldig, vi. Han har vært en solstråle i vårt liv, og alle er veldig knyttet til ham, sier Morten Hansen.

- Jeg har alltid gledet meg til å komme til dem. Og det er dem jeg ringer til når det er noe. Kjæresten min synes jeg ligner mer på Morten av type enn jeg ligner på pappa. Da skjønner du hvor nært det er. Selv om de ikke er foreldrene mine, forteller Kamara til Budstikka.

Tirsdag fyller Kamara 24 år. Samme dag spiller Norge mot Island på Ullevaal. På tribunen sitter Anne Marie og Morten Hansen.

(NTB)