Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Olaf Tufte endte sist i verdenscup-finale

Nordmannen kom dårlig ut fra start.

HADDE IKKE DAGEN: Olaf Tufte kom dårlig ut fra strat, og klarte ikke å hente seg inn igjen i løpet. Foto: AP Photo/Keystone/Sigi Tischler/NTB scanpix
HADDE IKKE DAGEN: Olaf Tufte kom dårlig ut fra strat, og klarte ikke å hente seg inn igjen i løpet. Foto: AP Photo/Keystone/Sigi Tischler/NTB scanpix Vis mer

Olaf Tufte endte sist i finalen i verdenscupen roing i München søndag. Tyske Marcel Hacker tok en klar seier.

Hacker var tidlig i ledelse og ga aldri fra seg overtaket. Han fikk vinnertiden 7.07,31 og seiret nesten to sekunder foran svenske Lassi Karonen. Britene Alan Campbell og Graeme Thomas ble nummer tre og fire.

Tufte kom dårlig ut og var sist gjennom det meste av finalen. Han var forbi Patrick Loliger Salas ved passering 1500 meter, men i mål var Tufte slått av mexicaneren med et drøyt sekund. Tiden hans var 7.23,01.

Den femdoble verdensmesteren Mahe Drysdale fra New Zealand deltok ikke i verdenscupstevnet etter at han skadet skulderen i et trafikkuhell mens han syklet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media