Ole (18) kan bli Tromsøs redning

TROMSØ (Dagbladet): Unggutten Ole Talberg (18) skal forsøke å score TIL ut av spisskrisa. I dag får han sjansen fra start mot Bodø/Glimt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er to klubber i sportslig krise som i dag utkjemper slaget om Nord-Norge på Aspmyra.

Men denne gang kan rivalene i det minste glede seg over at poengene garantert blir igjen i Nord-Norge. Det begynner å bli en stund siden sist.

- Får bare håpe at de blir med aller lengst nord. Men det blir en beintøff kamp. Begge lag gir alltid alt i disse oppgjørene, sier Ole Talberg, unggutten som i dag får tillit fra start. Det har bare skjedd to ganger før, på tampen av fjoråret.

- Det er naturlig med skifte når laget sliter. Det er ikke bare angrepsspillerne som skal ha skylda for at vi ikke produserer sjanser. Hele laget mangler offensiv kraft for tida, sier Talberg.

Den arbeidsvillige angreps-spilleren har gått gradene i TIL siden han var åtte. Nå har han sjansen til å vise at TIL ikke trenger å kjøpe nytt eller leie dyrt for å løse sitt spiss-problem. Akkurat som i fjor, da Rune Johansen fikk gjennombruddet da Rune Lange forlot klubben. Men nå har Johansen kyssesyke. Og Abdolaye M'Baye er helt ute av form.

Begge lag sliter med skader på nøkkelspillere. Jonny Hansen (TIL) er fortsatt ute. Det samme er Bengt Sæternes, Arild Berg og Tom Kåre Staurvik (Glimt): Lyspunktet i Bodø er at stopperfyrtårnet Fredik Kjølner er innleid fra Molde og trolig debuterer i dagens lokalderby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer