Ole Brumm får aldri kamper for Aalesund

Spillselskapet Betsson har åpnet et spill ingen kan tjene på. De prøver å gjøre John Arne Riise litt gravid.

MÅ VELGE: Inntil videre er det ingen vei utenom NFFs krystallklare kjøreregler og lojalitet til Norsk Tipping. Ole Brumm vil under rådende omstendigheter aldri få lisens til å spille for Aalesund, skriver Morten P. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
MÅ VELGE: Inntil videre er det ingen vei utenom NFFs krystallklare kjøreregler og lojalitet til Norsk Tipping. Ole Brumm vil under rådende omstendigheter aldri få lisens til å spille for Aalesund, skriver Morten P. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BETSSON MENER DE med den nye toårsavtalen med John Arne Riise - den som når det passer dem kan sette den høyt profilerte spillerens ambassadørstatus i et ett hundre prosent nøytralt pausemodus tilpasset Norges lover, et fotballtingvedtak og Norsk Tippings bransjeeksklusivitet - har åpnet døra for at India-proffen nå kan spille to vårsesonger (2016 og 2017) i Tippeligaen.

Som om det er Betsson som bestemmer det.

NORGES FOTBALLFORBUNDS LOJALITET til Norsk Tipping og Stortingets vedtatte spillpolitikk må nemlig ingen lure på. Den ligger fast og er absolutt. Inntil Norges lover eventuelt sier noe annet er det derfor en selvfølge at Norsk Tipping, som generalsponsor for vår fremste liga, påberoper seg ett hundre prosent eksklusivitet i det norske markedet. Og da spiller det selvfølgelig ingen rolle at en enkelt fotballsjel, selv om han har vært aldri så god og har tjent landet sitt i 110 landskamper, ønsker å avslutte karrieren sammen med broren sin.

At det i det hele tatt er mulig å tro på det under rådende omstendigheter og gjeldende lovverk, er for meg helt utrolig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer