Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ole, du lyver

STAVANGER (Dagbladet): Stripperen «Mr. Robo» slår tilbake mot Ole Klemetsen. - Jeg har ikke slått noen som helst, sier 29-åringen.

Haugesunderen anmeldte i går nattklubbslagsmålet til politiet. Da han ville snakke med proffbokser Klemetsen i baren på nattklubben Berlin i Stavanger natt til søndag, ble mannen gjentatte ganger slått og sparket i ansiktet.

Stripperen vet ikke hvem som overfalt ham, men sier at Klemetsens versjon i gårsdagens avis er feil.
- At jeg angrep en autografjeger for å beskytte Klemetsen, er tatt ut av løse lufta. Ole vet nøyaktig hva som skjedde. Han vet hvem som slo meg, sier stripperen «Mr. Robo», som ikke ønsker å ha sitt egentlige navn i avisa.

Sparket i hodet

Slik beskriver den opphovnede 29-åringen situasjonen:

- Jeg traff Ole ved inngangen. Vi sa hei, og ble enige om å treffes etterpå. Men da jeg prøvde å gå fram til ham i baren, var det en gutt og ei jente som sperret veien for meg. «Du kjenner ikke Ole,» sa de.

- Da jeg prøvde å presse meg forbi, sa det plutselig pang. Noen slo til meg fra siden så det svartnet for meg. Jeg begynte å blø, holdt meg til ansiktet og falt. På vei ned fikk jeg et kne i ansiktet, og mens jeg lå nede sparket han meg to ganger, en gang i ansiktet og en gang i magen, forteller stripperen.

- Jeg fløy ikke i synet på noen. Jeg slår ikke til folk umotivert, sier 29-åringen.

Haugesunderen traff Ole Klemetsen mens han var amatørbokser, og de har ofte hilst på hverandre siden.

Etterforskning

- Han tar meg alltid i hånden når vi treffer hverandre, og vi pleier å utveksle noen ord om boksing. Jeg har stor respekt for ham som utøver.

- Men det er helt feil når jeg blir beskrevet som innpåsliten. Jeg springer ikke etter Ole Klemetsen, sier stripperen.
Han har anmeldt overfallet, men politiet opplyser at saken neppe blir forfulgt fra deres side.

- Vi har over 100 sånne saker etter en helg. Det er ukjent gjerningsmann og berusede folk som var involvert. Jeg kan ikke i dag se at vi vil prioritere denne saken særlig høyt, sier politiførstebetjent Torbjørn Stokkedal ved Stavanger politikammer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media