- Ole, du lyver

STAVANGER (Dagbladet): Stripperen «Mr. Robo» slår tilbake mot Ole Klemetsen. - Jeg har ikke slått noen som helst, sier 29-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Haugesunderen anmeldte i går nattklubbslagsmålet til politiet. Da han ville snakke med proffbokser Klemetsen i baren på nattklubben Berlin i Stavanger natt til søndag, ble mannen gjentatte ganger slått og sparket i ansiktet.

Stripperen vet ikke hvem som overfalt ham, men sier at Klemetsens versjon i gårsdagens avis er feil. - At jeg angrep en autografjeger for å beskytte Klemetsen, er tatt ut av løse lufta. Ole vet nøyaktig hva som skjedde. Han vet hvem som slo meg, sier stripperen «Mr. Robo», som ikke ønsker å ha sitt egentlige navn i avisa.

Sparket i hodet

Slik beskriver den opphovnede 29-åringen situasjonen:

- Jeg traff Ole ved inngangen. Vi sa hei, og ble enige om å treffes etterpå. Men da jeg prøvde å gå fram til ham i baren, var det en gutt og ei jente som sperret veien for meg. «Du kjenner ikke Ole,» sa de.

- Da jeg prøvde å presse meg forbi, sa det plutselig pang. Noen slo til meg fra siden så det svartnet for meg. Jeg begynte å blø, holdt meg til ansiktet og falt. På vei ned fikk jeg et kne i ansiktet, og mens jeg lå nede sparket han meg to ganger, en gang i ansiktet og en gang i magen, forteller stripperen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer