Ole Einar og Nathalie giftet seg

Fullt hus i Toblach.

TOBLACH/OSLO (Dagbladet.no): Klokka 12 i dag giftet Ole Einar Bjørndalen seg med italienske Nathalie Santer i hennes fødeby Toblach (Dobbiacio).

Byen ligger akkurat på den italienske siden av grensen mot Østerrike, omkring en halvtime fra østerrikske Obertilliach der skiskytterparet bor.

Da de nygifte kom ut av kirken, gikk de gjennom en «tunnel» av Madshus-ski, holdt opp av den lokale skiforeningen.

Som seg hør og bør i et ekte tiroler-bryllup, var det selvsagt et ompa-orkester med lederhosen som spilte utenfor kirken.

Jørn Hoel spilte gitar og sang sammen med Mia Gundersen under vielsen. En rekke andre norske berømtheter var også blant gjestene i det Se og Hør-sponsede bryllupet.

Inntektene går, i likhet med pengegavene paret har ønsket seg, til operasjon i USA for en kreftsyk gutt - sønnen til en venninne av Nathalie Santer.

Kjendispresten Per Arne Dahl, som har vært en slags «familieprest» for Bjørndalen-slekta, sto for den norske delen av vielsen, forteller Drammens Tidende.

Da arrangementet utenfor kirken var over, ble brudeparet kjørt i hestedrosje til Grand Hotel, der festen vil fortsette utover kvelden og natten.

FLOTT EKVIPASJE: Nathalie Santer og Ole Einar Bjørndalen ble kjørt med hestedrosje fra kirken til Grand Hotel, der bryllupsfesten arrangeres i kveld. Foto: Trude Lorentzen
FLOTT EKVIPASJE: Nathalie Santer og Ole Einar Bjørndalen ble kjørt med hestedrosje fra kirken til Grand Hotel, der bryllupsfesten arrangeres i kveld. Foto: Trude Lorentzen Vis mer
Ole Einar og Nathalie giftet seg
TIROL-BRYLLUP:</B> Full fest utenfor kirken.
UT AV STADION: Så var det klart for fest.
PENT PAR:</B> En salig blanding av norske flagg og bunader, italienske pamper og ompaorkester i lederhosen tok imot Ole Einar og Nathalie utenfor kirken i Toblach.
SKI DE PARADE: Den lokale skiforeningen stilte med en tunnel av Madshus-ski.
<B>GIR VEKK GAVENE: Det nygifte paret vil ikke ha gaver, men samler inn penger til operasjon av en kreftsyk gutt.