Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ole er en god venn av meg

Keane om Solskjær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Roy Keane avviser at han har tatt kontakt med Ole Gunnar Solskjær om et utlån til Sunderland.

I går skrev lokalavisa Northern Echo at den tidligere Manchester United-kapteinen prøver å hente sin tidligere lagkamerat til championshipklubben.

- Ole er en god venn av meg, en jeg snakker med fra tid til annen. Men vi har ikke diskutert en overgang, sier Keane ifølge The Independent.

35-åringen ønsker ikke å fortelle om at han ønsker seg Solskjær nordover til Sunderland. Det bryter mot prinsippene hans som manager.

- Jeg gjør det ikke sånn. Hvis jeg er interessert i en spiller vil klubben bruke de rette kanalene. Jeg vil ringe manageren i klubben og snakke direkte med ham. Det er den rette måten å gjøre ting på, sier Keane.

Sunderland trenger en måljeger og har også vært koblet til Arsenal-talentet Anthony Stokes, som bøtter inn mål på utlån i skotske Falkirk.

Keane avviser at han har tatt kontakt med Arsenal, men er selvsagt interessert i forsterkninger til Sunderland når overgangsvinduet åpner. Klubben ligger på 13. plass i serien, men det skiller bare tre poeng opp til playoff.

- Jeg vil helst ikke snakke om alle ryktene som går. I forrige uke, for eksempel, ble jeg koblet til en spiller som ikke interesser meg. Så vidt jeg forstår er dette bare snakk om agenter som prøver å få til overganger som en tidlig julepresang til seg selv, sier Keane.

image: - Ole er en god venn av meg
SPILTE SAMMEN I NI ÅR PÅ UNITED: Roy Keane avviser at han har prøvd å få Ole Gunnar Solskjær til Sunderland, der han er manager. Foto: Scanpix/Reuters
SPILTE SAMMEN I NI ÅR PÅ UNITED: Roy Keane avviser at han har prøvd å få Ole Gunnar Solskjær til Sunderland, der han er manager. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!