- Ole får alle til å føle seg vel

Uniteds kaptein sikker på Solskjær-suksess.

(Dagbladet.no): 2. august er det klart for Ole Gunnar Solskjærs testimonial-kamp i Manchester, og samtidig gjør nordmannen seg klar til sin første sesong som manager for Uniteds reserver.


Det er ingen tvil om at livet etter spillerkarrieren er godt i gang for den tidligere måltjuven.

Manchester United-kaptein Gary Neville har i det minste enorm tro på sin tidligere lagkamerat.


- Ole er en fantastisk person, og kommer til å bli en stor trener og ha en god påvirkning på gutta på reservelaget, sier Neville til Uniteds offisielle hjemmesider.

Neville har selv slitt mye med skader denne sesongen, og mistet blant annet Champions League-finalen på grunn av problemene. Han forteller at Solskjær har vært sentral i kampen for å komme tilbake på fotballbanen.


- Vi jobbet mye sammen forrige sesong. Jeg satte stor pris på det, for han er en bra person å være sammen med. Ole får alle til å føle seg vel, og det kommer han også til å gjøre som reservelagstrener, sier backen.

Gary Neville spilte bare én førstelagskamp i år, og har brukt tida til å få trenererfaring, på samme måte som Ole Gunnar Solskjær og Ryan Giggs. Men nå er han klar for å gjøre sitt på banen igjen.


- Nå har jeg mistet 12 måneder, så nå vil jeg bare spille så lenge jeg kan. Nå må jeg gjøre mitt beste for å beholde plassen i Manchester United, for det er det eneste stedet jeg vil spille fotball, sier Neville.

RUTINERTE KOLLEGER: Ole Gunnar Solskjær jobbet mye med Gary Neville i år, mens United-backen jobbet seg tilbake etter skadeproblemene. I bakgrunnen skuler en annen Manchester-rev med trenerambisjoner, Ryan Giggs. Foto: AP/SCANPIX
RUTINERTE KOLLEGER: Ole Gunnar Solskjær jobbet mye med Gary Neville i år, mens United-backen jobbet seg tilbake etter skadeproblemene. I bakgrunnen skuler en annen Manchester-rev med trenerambisjoner, Ryan Giggs. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
- Ole får alle til å føle seg vel
NY KARRIERE: Ole Gunnar Solskjær er godt i gang med trenergjerningen på Old Trafford.