- Ole gir meg alltid noe å tenke på

Ole Gunnar Solskjær gir manager Alex Ferguson hodebry foran bortekampen mot Sturm Graz i kveld. Dagbladet.no følger Champions League direkte.

Manchester United-sjefens dilemma foran det viktige borteoppgjøret er følgende: Skal han bruke Solskjær eller Dwight Yorke som Teddy Sheringhams spissmakker i kveld.

Foreløpig holder Ferguson kortene tett til brystet. Men han innrømmer at Solskjærs scoring - da han kom inn for nettopp Yorke mot Tottenham - teller til fordel for nordmannen.

- Ole gir meg alltid noe å tenke på, sier Ferguson til Manchester Evening News.

Siste borteseier i mars

Spissavgjørelsen er spesielt viktig i kveld. United har ikke scoret et spillemål borte siden møtet mot Bordeaux i mars. Den kampen er også Uniteds siste borteseier i Champions League.

Hvem scoret da? Ole Gunnar, selvsagt.

- Det er alltid vanskelig med de spissene vi har. En må utelates. Han er en fantstisk spiller og jeg må ta ut laget jeg synes passer akkurat i kveld. Og Ole er i tankene mine, sier Ferguson.

Uniteds andre problemer er mest defensive. Ronny Johnsen fikk mye av skylda for Anderlecht-tapet, og har ikke spilt for United i Champions League siden. Han får heller ikkke sjansen nå, Ferguson beholder Wes Brown og Gary Neville i midtforsvaret.

- De er begge unge og har vokst og utviklet seg veldig bra sammen. De vil vært på topp i kamper som den i kveld. Det er en storkamp for dem, og dette gjør dem bare bedre, sier Ferguson.

Spiller på Schwarzenegger

Sturm Graz vant sin gruppe i første runde i Champions League. United påstår de ikke undervurderer østerrikerne - som tar imot gjestene på Arnold Schwarzenegger Stadion.

- Sturm Graz' hjemmeform er ypperlig. De har ikke tapt i Champions League siden vi vant her i september ifjor. Og hvis du ser på på hjemmelagens resultater så langt gjør det det forbløffende godt, sier Ferguson.

Trolige lagoppstillinger:

Sturm Graz: Sidorczuk, Neukirchner, Mamedov, Prilasnig, Korsos, Fleurquin, Mahlich, Minavand, Schopp, Kocijan, Vastic.

Manchester United: Barthez - P. Neville, G. Neville, Brown, Silvestre - Beckham, Keane, Scholes, Giggs - Sheringham, Yorke.