Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ole Gunnar er en spesiell mann!

Conor McGregor oppfordrer Manchester United til å ansette Solskjær, og inviterer Zlatan Ibrahimovic til trening.

MMA-stjerna Conor McGregor støtter Ole Gunnar Solskjær, og ønsker at han skal bli Manchester United-manager på fast basis. Foto: NTB Scanpix
MMA-stjerna Conor McGregor støtter Ole Gunnar Solskjær, og ønsker at han skal bli Manchester United-manager på fast basis. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En lang rekke fotballspillere, United-legende og fotballeksperter har bedt Manchester United-styret om å ansette Ole Gunnar Solskjær de siste ukene. Nå gjenstår det å se om en kampsportutøver kan få Ed Woodward og co. til å lytte.

I et litt uvanlig intervju med FIFA åpner MMA-stjerna Connor McGregor opp om sine meninger om både Solskjær, Zlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo.

I intervjuet avslører han at det ikke var i ringen han så for seg å tjene store penger, men som fotballspiller. Faktisk mener den tidligere angreps- og midtbanespilleren at han har tatt med seg mye lærdom fra fotballen og over til kampsport - blant annet lagånd, lederskap og disiplin.

Støtter Solskjær

Til tross for at han spilte mer fotball, enn han så på fotball, var favorittlaget hans som ung Manchester United - noe man tydelig kan se på et bilde av ham som nylig ble delt på nettsamfunnet Twitter.

Nå ønsker han at Ole Gunnar Solskjær skal få managerjobben permanent.

- Ole Gunnar er en spesiell mann! Jeg synes han har gjort en utrolig god jobb med laget. De må gi ham jobben permanent, sier han og siterer den mye omtalte supportersangen «Ole's at the wheel».

MMA-stjerna mener Solskjær har fått spillerne til å prestere igjen, og trekker fram Paul Pogba og Marcus Rashford som de som har imponert ham mest. Blant annet nevner han Rashfords avgjørende straffespark mot Paris Saint-Germaine.

Stikk til Zlatan

McGregor tar seg også tid til å skryte av Ronaldo som fortsatt presterer på toppnivå, til tross for at han har blitt 34 år gammel, men det er et stikk til Los Angeles Galaxy-stjerna Zlatan Ibrahimovic som har vekket interessen til mediehus verden over.

Den svenske storspilleren, som selv har svart belte i taekwondo, uttalte før McGregors mye omtalte boksekamp mot Floyd Mayweather at iren er «MMA-sportens Zlatan», mens han omtalte seg selv som «fotballens McGregor».

- Jeg respekterer Zlatan og hans vinnermentalitet, men la oss være ærlige: Det finnes bare én Conor McGregor! sier iren og fortsetter:

- Zlatan og Paul Pogba er velkommen til å komme å trene med meg når enn de ønsker det.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!